Verhaeghe Rino: dakwerker regio Menen-Kortrijk-Roeselare-Moeskroen

 
 

Dakwerken Verhaeghe Rino, daar knapt uw dak van op!

Als u een dakwerker in moet schakelen, kies dan voor een professional die op de hoogte is van alle materialen en technieken zoals Dakwerken Verhaeghe Rino uit Menen, regio Kortrijk, Roeselare, Moeskroen. Ons aannemersbedrijf heeft meer dan vijftien jaar ervaring in dakwerken en dakbedekking voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

Dakwerken Verhaeghe Rino is gespecialiseerd in werkzaamheden aan hellende daken. Aan elk project werkt zaakvoerder Rino Verhaeghe persoonlijk mee om samen met zijn werknemer een perfecte afwerking te garanderen. Ons team zal nooit half werk afleveren of herstellingen uitvoeren om een dak snel en provisorisch waterdicht te maken.

 

Wij raden elke klant de allerbeste materialen aan, bv. voor een bedekking met zink, koper, asfalt of EPDM. Ons advies is geheel vrijblijvend; onze klant heeft altijd het laatste woord. Voor Dakwerken Verhaeghe Rino is het essentieel om van tevoren perfecte afspraken te maken met de klant. Want ons motto is “afspraak is afspraak”, wat zorgt voor een perfect resultaat op maat en dus ook voor een tevreden klant!

 

Contacteer Dakwerken Verhaeghe Rino voor een vrijblijvende offerte!